Italiaans interieur design, gespecialiseerd in ronde en ovale Saarinen Tulip eettafels en Tulip stoelen.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Ronde eettafels

Foto

Ronde tafels winnen de laatste tijd aan populariteit. Niet verwonderlijk aangezien de ronde tafel een uniek en waardevol onderdeel van veel vergaderingen, conferenties, evenementen en samenkomsten is. De ronde tafel is een centraal element in deze bijeenkomsten, waarbij deelnemers samenkomen om informatie uit te wisselen, beslissingen te nemen of gewoon gezellig te praten. Het ronde tafelconcept is ontstaan in het koninkrijk Arthur, waar ridders zich om een ronde tafel verzamelden om zaken te bespreken en hun meningen te delen.
 

Interactie aan ronde tafel:

Een ronde tafel biedt een unieke en gelijkwaardige manier van interactie tussen de deelnemers, omdat iedereen zich op dezelfde afstand van het centrum bevindt en elkaar in de ogen kan kijken. Dit bevordert een eerlijke en open communicatie tussen de deelnemers en bevordert de deelname van iedereen aan het gesprek.

Ronde tafels zijn ook een uitstekend hulpmiddel voor moderatie en begeleiding. De moderator kan het gesprek sturen en ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om te spreken, terwijl tegelijkertijd de deelnemers aan de tafel de verantwoordelijkheid dragen om actief deel te nemen en het gesprek gaande te houden.

 

Ronde Tulip tulip tafels van Saarinen:

Eind jaren 50 van de vorige eeuw, kwam de Finse ontwerper Eero Saarinen op het idee om een minimalistiche tafel te ontwerpen met een dun rond blad met slechts 1 centrale voet.

Ronde tafels zijn in veel verschillende diamters beschikbaar. Dit maakt ronde tafels zeer geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van kleine vergaderingen tot grote conferenties en evenementen.

Een ander belangrijk voordeel van ronde tafels is hun flexibiliteit en aanpasbaarheid. Ronde tafels kunnen eenvoudig worden opgesteld en verplaatst, waardoor ze perfect zijn voor evenementen die regelmatig worden verplaatst of die plaatsvinden op verschillende locaties. 

Dit biedt een hoge mate van mobiliteit en efficiëntie, en maakt het makkelijker om snel en eenvoudig een conferentieruimte of vergaderruimte in te richten.

Een ander voordeel van ronde tafels is hun duurzaamheid en sterkte. Veel ronde tafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals hout, metaal en kunststof, die sterk en duurzaam zijn en bestand zijn tegen dagelijks gebruik en transport. Dit betekent dat ronde tafels jarenlang meegaan en dat ze een uitstekende investering zijn voor bedrijven en organisaties die regelmatig vergaderingen of evenementen houden.

Ronde tafels zijn ook een uitstekende manier om een formele en professionele uitstraling te creëren. Ze zijn er in verschillende stijlen en afwerkingen, waaronder moderne en traditionele ontwerpen, en kunnen worden afgestemd op de specifieke stijl en uitstraling van de ruimte. Dit betekent dat ze perfect zijn voor zakelijke evenementen, vergaderingen en conferenties en zorgen voor een representatieve en indrukwekkende omgeving.

In feite zijn ronde tafels een veelzijdig en flexibel meubelstuk dat veel voordelen biedt voor bedrijven, organisaties en particulieren. Of het nu gaat om kleine vergaderingen of grote conferenties, ronde tafels bieden een unieke en waardevolle manier om informatie uit te wisselen, beslissingen te nemen en samen te werken.

In conclusie kunnen we stellen dat ronde tafels een onmisbaar onderdeel zijn van veel vergaderingen, conferenties en even

ementen. Ze bieden niet alleen comfort, flexibiliteit en duurzaamheid, maar ook een formele en professionele uitstraling die belangrijk is voor het creëren van een effectieve en efficiënte vergaderomgeving.

Ronde tafels zijn er in veel verschillende maten en vormen, waardoor ze zich aanpassen aan de specifieke behoeften van elke vergaderruimte of conferentieomgeving. Bovendien zijn ze gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen, waardoor ze een praktische en betaalbare optie zijn voor bedrijven en organisaties die regelmatig vergaderingen en evenementen houden.

Er zijn ook verschillende accessoires beschikbaar voor ronde tafels, zoals bijvoorbeeld stoelen, tafelbekleding en andere items, die het uiterlijk en de functionaliteit van de tafel kunnen verbeteren. Of het nu gaat om een vergadering, conferentie of andere evenement, ronde tafels bieden een unieke en veelzijdige oplossing voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een effectieve manier om informatie uit te wisselen en beslissingen te nemen.

In de afgelopen jaren is de populariteit van ronde tafels enorm toegenomen, en het is duidelijk dat ze een belangrijk onderdeel zijn van de moderne zakelijke en professionele omgeving. Als u op zoek bent naar een effectieve manier om vergaderingen en conferenties te houden, dan zijn ronde tafels zeker een optie die het overwegen waard is.

Over ons

Wij zijn gevestigd in Lisse ( Zuid Holland ) .

U kunt onze design meubelen op afspraak komen bekijken in onze showroom in Lisse (Zuid-Holland).
De Showroom is op afspraak geopend van woensdag tot en met zaterdag.
Op zondag, maandag en dinsdag zijn wij gesloten.
Adres showroom:
Vennestraat 11 G
2161 LE LISSE (ZH)
Telefoon: 0031 (0)6 34 55 94 58

Eigenwijs Design
K.v.K.34199558 Nederland

Contact en Adres

Eigenwijs Design
Vennestraat 11G
2161LE, Lisse


LET OP: Wij zijn wegens vakantie gesloten van 25 mei tot en met 11 juni. Bestellingen worden na onze vakantie zo snel mogelijk verwerkt en geleverd.
Tel: 06 34 55 94 58
E-mail: info@eigenwijsdesign.nl

U kunt onze showroom op afspraak bezoeken:
Woensdag tot en met vrijdag: 09.30 uur tot 17.30 uur.
Zaterdag: 09.30 uur tot 16.00 uur.
Zondag, maandag en dinsdag gesloten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Eigenwijs Design is al meer dan 15 jaar dé specialist in Saarinen Tulip tafels in alle standaard afmetingen - Wij bezorgen aan huis in geheel Nederland en België.
Wij accepteren in overleg ook bepaalde crypto munten. Indien u wilt betalen met Bitcoin of een andere Crypto munt, neem dan voorafgaande uw aankoop contact met ons op. Meer informatie over Crypto munten vindt u op TopCryptoValuta.nl